Make your own free website on Tripod.com
My Blog
Monday, 27 December 2010
BEDANKT ALLEMAAL ...
Mood:  a-ok
... voor de steun dit jaar in de hel.  De sneeuw maakte het spekgladde parcours tot een echte bobsleebaan en da was helemaal nie mijn ding!  Ben totaal nie tevreden over mijn resultaat maar de loopproef verliep prima.  We weten waar we aan moeten werken tegen volgende editie: de 10de!  Op jullie supporterssteun was niks aan te merken, die overtrof alles en iedereen!  DANK JULLIE WEL !

Posted by indupol_sport at 12:38 PM EST
Monday, 13 December 2010
NUMMER 11 in de gaten houden zondag !
Mood:  mischievious

Het voorbereidend werk zit erop!  Afgelopen weekend de bike en billen nog aan enkele testjes onderworpen en alles KITS !!!  Velen gooien er nu de blok al op maar zelf ga ik me rustig bezig houden met af en toe een joggingloopje en een rustige zwemtraining.  We zijn gisteren ons startnummer al gaan afhalen, Joris = 47  Walter = 83  en zelf heb ik 11 .  Ondertussen stijgt de spanning en de stress bij de atleten omdat ze vrezen dat het parcours er als een spiegel gaat bij liggen.  Om van de sneeuw die verwacht wordt nog maar te zwijgen.  Mijn pronostiek is dat het een slijtageslag gaat worden en velen zullen opgeven deze 9de editie.  In ieder geval wordt het ideaal weer voor de ijsberen want die komen mss wel massaal af om te supporteren.  Eind van de week post ik hier nog een inschatting van de tussentijden zodat alle geïnteresseerden weten waar we ongeveer uithangen die dag.  Nog ff nagelbijten en tis weer zo ver !  

 


Posted by indupol_sport at 12:58 PM EST
Tuesday, 7 December 2010
meer iets voor Kevin Vanderperre ...
Mood:  irritated

Vandaag gaan biken op het bevroren parcours.  NIE TE DOEN !  centrale spoor was puur ijs en ernaast lag sneeuw maar dat waren de gevaarlijkste sporen! Die sneeuw zag er losjes uit maar was pure beton! Op de meest vlakke stukken ging ik zelfs tegen 30/h tegen de vlakte.  Even hard als vallen op groffe betonkeien!  Rechterdij en elleboog diepe schaafwonden, maar gelukkig enkel vleeselijke schade.  Da trekt wel bij.  Als het ZO blijft, wordt dit de moeilijkste fietsproef ooit en gaan er veel opgeven!  Nog nagekaart met Harry Vandewater die ook al tegen de vlakte ging deze week.  Volgens hem volgt er nog een dooi...  Ook Bart Vandewater ging deze week tegen de korst en op het forum regent het ook accidentverslagen met zelfs al opgevers tot gevolg...  Deze week nog effe goe doorboenken en dan kan de blok erop !  De WaldHerr maakte al affiches van ons Indupolteam en die hangen al her en der.  Hopelijk komen de supporters met volle bussen af!

 


Posted by indupol_sport at 2:43 PM EST
Wednesday, 1 December 2010
KONING WINTER IS INT LAND
Mood:  cool

Met nog 19 keer te slapen, ist te hopen dat den duivel zijn vlammeke nie uitwaait nu met dit gure weer Wink  Het ziet er weer veelbelovend uit buiten en het weer gaat weerom de grote bepalende factor worden dit jaar!

Verder wordt er dit jaar gestreden met een chip.  Dit wil zeggen dat iedereen zijn rondetijden haarfijn geregistreerd worden en de foeffelaars (mannen die rondjes pikken) door de mand zullen vallen! 

Afgelopen weekend al deftig mijn nieuwe bike (full carbon) kunnen uittesten op snelheid en stabiliteit.  Het is een droom om op rond te vliegen en dat belooft voor op de wedstrijd.  Eindelijk kan ik de strijd aan gaan met gelijke wapens met die mannen die voor mij eindigden de afgelopen edities.  Nu nog rustig mijn blessure laten genezen en zien dat ik nergens nog een vieze bacil of virus tegen het lijf loop.  Cool


Posted by indupol_sport at 12:04 PM EST
Friday, 26 November 2010
LIJF & MATERIAAL
Mood:  on fire

Man man man! Ik voelde het al in de modder bij de marathon: mijn liezen overbelast. Nu straalt het door naar het midden van mijn rug. Naar de sportarts en die concludeerde: ILIOPSOAS . Meer uitleg op: http://www.runnersweb.nl/Gezondheid/Anatomie/Overig/Liezen.htm

Fietsen gaat wel nog redelijk en zeker nu ik mijn zware stalen ros heb ingeruild voor een vederlichte, vlotschakelende, supersnelle Merida Pantera! Man da ding trekt op alsof ge op nen turbo trapt! Leuk detail: da vliegmachien weegt niks! Mijn trainingsmaten vloeken al, tzal zeer gaan doen op de trainingen vrees ik Tongue out Hieronder een fotooke van mijn raket


Posted by indupol_sport at 2:05 PM EST
Tuesday, 16 November 2010
MODDERATHON !
Mood:  irritated

Afgelopen zondag moesten we ons een route waden door het ondergelopen Kasterlee. Bijzonder gevaarlijk waren de modderstroken op de Hoge Mauw waar Scorpion zelfs onderuit ging.  Gelukkig stond ze op tijd proper gewassen aan de finish na haar halve marathon om mij op te vangen na mijn hele!  Met een gemiddelde van 13.3km /h strande ik op een 34ste stek.  Ik zal me maar troosten met de gedachte: "een slechte generale levert een goeie premiëre"  want het gevoel na al dat zwoegen zat niet lekker.  Loopschoenen staan te drogen en moeten dra weer aan want er is werk aan de winkel!   


Posted by indupol_sport at 3:14 PM EST
Sunday, 7 November 2010
TEST - ZONDAG
Mood:  a-ok

We zitten lekker op schema.

Trainingen op de bike verliepen nog nooit zo lekker in de hel, je merkt het aan de foto na een moddertraininkje op ons lievelingsparcours.  Alleen mag het nog ietsje vettiger

 Zondag een goeie test van de loopschoentjes in de bosmarathon in Kasterlee waarbij we een heel stuk over "heilige grond" lopen!


Posted by indupol_sport at 2:37 PM EDT
Tuesday, 26 October 2010
MAD MAX aan de HELLEPOORT
Mood:  mischievious
Nog een 54 dagen te gaan en we hebben weer onze jaarlijkse afspraak met SATAN!  In de zomer stond ik al eens bij de enorme bronzen hellepoort van de Franse beeldhouwer Rodin in Parijs.  Prima om in de sfeer te komen...

Posted by indupol_sport at 3:34 PM EDT
Tuesday, 22 December 2009
WE DID IT AGAIN !
Mood:  party time!

Alle Indupol-duivels hebben het gehaald!

Polleke verbaasde vriend en vijand met een knalprestatie.  Wald Herr stond er ook en Ambioris verbaasde iedereen door ondanks mechanische pech, toch door te zetten. 

Zelf eindigde ik 20ste en haalde zilver op het BK lange afstand voor 40+ .

woensdag op TV :  http://www.exqisport.be/

 

 

http://www.exqisport.be/


Posted by indupol_sport at 3:21 PM EST
Thursday, 17 December 2009

Mood:  mischievious

WEDSTRIJDPLANNING DE HEL 20DEC2009
Hieronder een uurrooster van hoe we onze wedstrijddag inschatten.
Zo heb je ongeveer een beeld van waar en wanneer je ons kan verwachten.
WATWAARMAD MAXWALDHERRAMBIORISPOLLEKE
      
start eerste 15km runsporthal Kasterlee8:008:008:008:00
halfweg Prinsenpark (Retie)8:258:358:358:40
einde eerste run + wisselsporthal8:559:109:109:15
start 105km MTB 9:009:209:209:25
einde 1ste ronde MTBde Mast (school)10:1010:3510:4010:55
einde 2de ronde MTBde Mast (school)11:2511:5012:0012:25
einde 3de ronde MTBde Mast (school)12:4013:1013:3013:55
einde 4de ronde MTBde Mast (school)13:5014:3515:0015:25
einde MTB + wisselsporthal13:5514:4015:0515:30
start laatste 30km run 14:0014:5515:2015:45
eerste kwartPrinsenpark (Retie)14:3515:4016:0516:30
halfweg sporthal15:1016:2516:5017:15
laatste kwartPrinsenpark (Retie)15:5017:1517:4018:05
aankomstsporthal16:3018:1018:3019:00

 


Posted by indupol_sport at 3:07 PM EST
Updated: Thursday, 17 December 2009 4:07 PM EST
Monday, 14 December 2009
KOUD KOUDER KOUDST
Mood:  cool
Het weer slaat totaal om en verandert het parcours in een snelle piste.  De laatste dagen kan sneeuw nog alles verpesten en de sporen camoufleren met erge valpartijen tot gevolg.  Diegene die blij zijn met het droge parcours kunnen wel eens op hun neus kijken want dat wil zeggen dat de afrekening gebeurt tijdens de laatste 30km lopen!  Die zal aan een strak tempo afgewerkt worden.  De bilspieren zullen kraken tegen de krampen aan want we gaan alles nog eens uit de kast halen.  De supporters geef ik de raad goed op te letten tijdens mijn passage aan de sporthal want ik ga voorbij VLIEGEN !   Het beest zit te popelen om los gelaten te worden ! 

Posted by indupol_sport at 1:53 PM EST
Tuesday, 8 December 2009
GEEN WOORDEN MAAR DADEN !!!
Mood:  mischievious
Laatste dagen regelmatig eens gaan piepen in de hel.  Het was nu het moment om alle tandwielen, ketting en remblokken nog naar de verdoemenis te biken in de modder want over een paar dagen gaat er alles nieuw op voor de grote dag!  Iedere dag ligt het modderspoor er weer gewijzigd bij en parcourskennis is een must!  No panic want ik kan de ganse 25km met de ogen dicht voor de geest halen (wat ik dan ook regelmatig doe), geen bocht heeft nog geheimen.  Ik heb er ook in jaren niet zoveel zin in gehad als dit jaar!  Het beest zit klaar om losgelaten te worden!  Op het forum zitten alle concurrenten te snoeven over hun vele trainingsuren...  Vrees dat ze zichzelf opbranden voor het zover is.  Ik zweer bij mijn gewone standaard voorbereidingsschema en laat me niet op de kast jagen.  We zullen aan de meet afrekenen!  Kom maar op!

Posted by indupol_sport at 1:10 PM EST
Updated: Monday, 14 December 2009 1:53 PM EST
Thursday, 3 December 2009
BEESTJES IN'T LIJF ...
Mood:  sad

Allez, het jaarlijkse dipje in de voorbereiding hebben we deze week verteerd: opgezwollen sinussen en een smerige hoest.  Noodgedwongen dus moeten kiezen voor rust terwijl al mijn mede-helleduivels feest aant vieren waren in de Kastelse modder!  Half de week toch op de bike gekropen en stillekes naar de hel gebold.  Daar weer een prima rondetijd neergezet.  Ik ben gerust, mijn basisuithouding blijkt een prima fundament en ben blij dat ik door de rust de beestjes bijna uitgeroeid heb.  Mijn privé-fietsenmaker heeft ondertussen alles al besteld om mijn stalen ros in topconditie te brengen volgende week.

 


Posted by indupol_sport at 2:23 PM EST
Tuesday, 24 November 2009
ZALIG WEERTJE
Mood:  happy
Ondertussen zijn de hemelsluizen geopend en geraakt de Kastelse bosgrond stilaan verzadigd!  Afgelopen zondagochtend tijdens de looptraining Camille (de winnaar van 2008) nog tegen het lijf gelopen en hij had er duidelijk ook weer zin in.  Ook de rest van de concurrentie begint de messen de scherpen zoals je kan lezen op het forum van Griet: http://forum.mountainbike.be/viewtopic.php?t=52722&postdays=0&postorder=asc&start=570  Iedereen neemt de voorbereiding ieder jaar meer serieuzer en je vraagt je soms af waar ze de tijd halen om zo lang te trainen...  Hopelijk houden ze het in hun koppeke op een rijtje want DAT is waar het op aan komt in de hel!

Posted by indupol_sport at 1:13 PM EST
Saturday, 21 November 2009
ALLES ONDER CONTROLE
Mood:  a-ok

De bosmarathon vorige week verliep prima.  Bart VD Water liet me zelfs vooraan aan de startlijn plaats nemen zodat drummen bijna niet hoefde!  Na de gebruikelijke blitsstart kon ik tot halfweg een stevig tempo aanhouden en zelfs af en toe wat speldeprikken aan mijn metgezellen uitdelen door tempoversnellingen.  Daarna rustig tempo gelopen tot in de bossen voor het laatste deel.  Dat was weer genieten met beklimmingen en modder!  Al bij al toch aan een gemiddelde van 15 de halve marathon uitgelopen dus we zitten op schema!  Deze week niks last meer van achillespezen, ZALIG!  De HEL ligt er momenteel weer zo droog bij dat we de rondjes weer in een uurtje aflappen, zo gaat die wedstrijd zijn bijnaam stilaan verliezen denk ik...  Nog een dikke 30 dagen ...

 


Posted by indupol_sport at 1:10 PM EST

Newer | Latest | Older

« August 2020 »
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
You are not logged in. Log in
Entries by Topic
All topics  «